جلسه رفع مسائل و مشکلات رانندگان کامیون شهرستان ملکان برگزار شد.
در پی اعتصاب رانندگان کامیون شهرستان ملکان این جلسه باحضور فرماندار شهرستان، معاون عمرانی فرماندار،جانشین فرماندهی انتظامی شهرستان، نماینده دادستان، رئیس راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان، رئیس صنعت،معدن و تجارت شهرستان، عضو هیئت مدیره کارخانه شیشه سازی کاوه سودا و چند نفر از رانندگان کامیون به نمایندگی از کامیون داران شهرستان در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.
قائلی، فرماندار شهرستان در این جلسه ضمن تسلیت شهادت حضرت امام موسی کاظم(ع) افزود: با توجه به اینکه دفاع و صیانت ازحقوق مردم از اولویت های دولت جدید محسوب می شود لذا ضرورت دارد ادارات ذی ربط در خصوص تسهیل و عملیاتی شدن مطالبات رانندگان کامیون که اخیرا به دلیل پایین بودن کرایه ها و قیمت بالای اخذ بارنامه دست به اعتصاب زده اند هرچه سریعتر اقدام نمایند.فرماندار ملکان از رانندگان کامیون خواست به منظور جلوگیری از تخریب جاده ها و تحمیل هزینه های اضافی حاصل از تخریب برای دولت، از بارگیری با تناژ بالا خود داری نمایند.
قائلی در ادامه افزود به دلیل تردد زیاد ماشین آلات سنگین حامل مواد اولیه کارخانه شیشه سازی در راه ملکان_مراغه، راه مذکور کاملا تخریب شده است و بایستی ادارات مرتبط و کارخانه شیشه سازی نسبت به ترمیم آن اقدامات لازم را به عمل آورند.
در ادامه جلسه پس از بحث و بررسی موضوع و استماع نظر اعضا تصمیماتی به شرح زیر اتخاذ گردید.
1_مقرر گردید:کارخانه کاوه سودا در راستای افزایش کرایه رانندگان در ابتدای سال 1401 اقدام نماید.
2_مقرر گردید به منظور ممانعت از تخریب جاده های روستایی و شهری شهرستان ملکان رانندگان از بارگیری با تناژ بالا خود داری نمایند.
3_ مقرر گردید: معادن از بارگیری کامیون ها با تناژ بالا خودداری نمایند در غیر این صورت برابر مقررات با معادن برخورد شود.
4_ مقرر گردید: به منظور جلو گیری از تخریب راه های روستایی و شهری، کارخانه کاوه سودا برای تناژ بیشتر از ظرفیت ماشین کرایه ای ندهد و فقط با توجه به ظرفیت ماشین به آن کرایه دهد.
5_مقرر گردید: جهت ممانعت از متضرر شدن رانندگان، رانندگان در طول 24 ساعت فقط یک بارنامه اخذ نمایند.
روابط عمومی فرمانداری شهرستان ملکان
روز یک شنبه 8 اسفند ماه سال 1400