به گزارش روابط عمومی فرمانداری ملکان، جلسه مشترک شورای مدیریت بحران و شورای پدافند غیر عامل شهرستان ملکان صبح امروز به ریاست مهدوی، معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی فرماندار و با حضور جانشین فرمانده سپاه، جانشین فرمانده انتظامی و روسای دستگاه های اجرایی شهرستان در محل فرمانداری برگزار شد
معاون سیاسی فرماندار با اشاره به افزایش سازه های غیر مجاز در سطح شهر ها و روستاهای شهرستان ابراز داشت: نهاد های مربوطه با جدیت، انسجام و بدون اغماض با تخلفات ساختمانی برخورد نمایند و مانع افزایش آن ها در شهرستان شوند.
8
مهدوی در ادامه با اشاره به اینکه بعضی از ادارات شهرستان از امنیت کافی جهت حفظ اموال خود برخوردار نیستند، افزود: روسای ادارات نسبت به تامین امنیت اداره متبوعه مسول بوده و بایستی به هر طریق ممکن نسبت به حفاظت از آن اقدام نمایند.
کفاشی، جانشین فرمانده سپاه ملکان:
هدف از اجرای رزمایش خود حفاظتی ادارات سنجش نقاط ضعف و قوت در ادارات می باشد.
بعضی ادارات شهرستان فاقد بی سیم بوده فلذا مقتضی است در اسرع وقت نسبت به تهیه آن اقدام نمایند