به گزارش روابط عمومی فرمانداری ملکان، جلسه ستاد توسعه شهرستان ملکان با حضور خبرنگاران و اصحاب رسانه جنوب استان در محل فرمانداری ملکان برگزار شد
نماینده مردم ملکان با انتقاد تند از کسانی که به گفته خودش مانع توسعه شهرستان ملکان می شوند گفت: عده ای منتظر هستند تا من بیفتم و آنها کف بزنند.
سیدعلی موسوی در همایش توسعه شهرستان ملکان که جمعی از خبرنگاران استان هم حضور داشتند گفت: به دنبال ایجاد دانشگاه فرهنگیان و نیز دانشکده علوم پزشکی هستم ولی عده ای مقابل من ایستاده اند و مانع ایجاد واحدها هستند و در صورت لزوم افشاء خواهم کرد. وی با اشاره به کندی پیشرفت تصفیه خانه فاضلاب ملکان گفت: با گذشت ۱۰ سال تجهیزات بکار رفته نیز در حال پوسیده شدن زیر خاک است و بودجه بیت المال هدر می رود و تاکنون اقدامی نشده است.
وی گفت: استاندار، وزیرنیرو و آب و فاضلاب استان جواب دهند که چرا تاکنون اقدامی نشده است.
نماینده مردم ملکان با بیان اینکه شهرستان ملکان به کارگاه بزرگ سازندگی تبدیل شده است افزود: در حال حاضر ۲۶ مدرسه با بودجه بنیاد برکت و نوسازی استان در روستاهای این شهرستان در حال ساخت بوده و همچنین با ۴۵۰ هزار متر از معابر و جاده های ۵۰ روستا با قیر رایگان آسفالت میشود.
وی همچنین از احداث کشتارگاه دام و طیور با سرمایه گذاری بخش خصوصی در ملکان خبر داد و گفت: این کشتارگاه تاکنون ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و با بهره بهره برداری از آن زمینه اشتغال ۷۰۰ نفر بصورت مستقیم و ۱۵۰۰ نفر بصورت غیرمستقیم فراهم خواهد شد.
موسوی همچنین از احداث جاده ملکان به مراغه با یک هزار تن قیر رایگان خبر داد و گفت: ۲۵ میلیارد تومان برای احداث جاده های بین مزارع در شهرستان ملکان از طریق وزارت جهادکشاورزی فراهم شده است.
وی کم آبی را یکی از مشکلات اصلی این شهرستان نام برد گفت: در حال حاضر سه شهر و ۷۰ روستای ملکان با تنش آبی مواجه می باشند.
فرماندار ملکان هم در این همایش از رفع برخی مشکلات منطقه از جمله حق آبه در سایه تعامل و همکاری بین فرمانداران همجوار خبر داد وگفت: در سایه تعامل و همکاری فرمانداری میاندوآب، حق آبه ملکان از ۱۰ روز در سال زراعی گذشته به ۳۰ روز در سال زراعی افزایش یافته است.
ملکان نیازمند شناساندن قابلیت های سرمایه گذاری را دارد
بهمن قائلی با اشاره به ظرفیت های کشاورزی ملکان گفت: ملکان قطب کشاورزی استان در تولید انگور محسوب میشود و نیازمند کمک رسانه ها جهت شناساندن قابلیت های سرمایه گذاری هستیم.
فرماندار ملکان با اشاره به اینکه سالانه بیش از ۱۰۰ هزار تن کشمش از این شهرستان به خارج از کشور صادر میشود بر لزوم تاسیس اداره استاندارد در این شهرستان تاکید کرد وگفت: تجار و بازرگان ملکان برای صارات محصول خود مجبور هستند به شهرهای دیگر بروند واین کلی مشکلات برای آنها بهمراه دارد.
وی افزود: در صورت ایجاد این اداره در این شهرستان صادرات کشمش به ۱۵۰ هزار نیز قابل افزایش است
وی با اشاره به پتانسیل های گردشگری شهرستان ملکان از خبرنگاران خواست در شناساندن این شهر به گردشگران تلاش کنند